Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Neymar a fost desemnat cel mai bun jucător din Brazilia în 2011

Neymar a fost desemnat cel mai bun jucător din Brazilia în 2011

Neymar a fost desemnat cel mai bun jucător din Brazilia în 2011
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    06 Dec 2011   •   14:44

Neymar, atacantul lui FC Santos, a fost desemnat cel mai bun fotbalist din Brazilia în 2011, ca urmare a unui sezon de excepţie, în care a marcat de 13 ori în campionat şi a avut un aport decisiv la succesul echipei sale în Copa Libertadores.

Jucătorul de 19 ani nu a participat la ceremonia la care a fost anunţat câştigătorul, care a avut loc luni seară la Sao Paolo, el aflându-se alături de coechipierii săi în drum spre Japonia, acolo unde va participa la Mondialul cluburilor, între 8 şi 18 decembrie.

Fotbalistul lui Santos a fost de asemenea desemnat şi cel mai bun atacant din campionatul brazilian în cadrul aceleiaşi gale.

Pe 23 noiembrie, Neymar a primit şi premiul pentru cel mai bun jucător din ultima ediţie a Copei Libertadores, alături de un cec în valoare de 24.000 de euro.

În ultima perioadă, au existat mai multe zvonuri privind interesul celor de la FC Barcelona şi Real Madrid pentru internaţionalul brazilian, însă acesta şi-a prelungit contractul cu Santos până în 2014, punând astfel capăt, pentru moment, discuţiilor privind un eventual transfer al său.

×
Subiecte în articol: Neymar Brazilia premiu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close