Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Neymar nu merge nici la Real, nici la Barca: „Rămân la Santos până în 2014”

Neymar nu merge nici la Real, nici la Barca: „Rămân la Santos până în 2014”

Neymar nu merge nici la Real, nici la Barca: „Rămân la Santos până în 2014”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    10 Noi 2011   •   11:39

Luiz Alvaro Ribeiro, preşedintele celor de la FC Santos, a anunţat că Neymar nu va pleca în Europa până în 2014, jucătorul de 19 ani prelungindu-şi contractul cu actualul său club.

Noul acord s-a semnat în urmă cu câteva ore. Faptul că neymar va rămâne aici până la următorul campionat mondial nu este un lucru important doar pentru jucător, ci şi pentru Brazilia. Sper că acest anunţ va evita pe viitor apariţia altor informaţii false. Neymar nu este nici al Realului, nici al Barcelonei. Până în 2014, este al lui Santos. Punct”, a declarat Ribeiro.

Deşi detaliile noului contract nu au fost făcute publice, se pare că Neymar a obţinut o creştere a salariului de aproximativ 1,5 milioane de euro. De altfel, preşedintele lui Santos a ţinut să precizeze că factorul financiar nu a reprezentat niciodată o problemă: „Eram sigur că nu pleacă nicăieri. Avem bani pentru a-l ţine aici”.

Noua senzaţie a fotbalului brazilian este fericit că a semnat prelungirea contractului cu Santos şi consideră că a luat decizia corectă pentru viitorul său.

Nu plec nicăieri înainte de Cupa Mondială din 2014. Vreau să fiu ca Pele şi să fac istorie la Santos, care nu este doar o mare echipă, ci şi casa mea. Să rămân aici este cel mai bun lucru pentru toată lumea”, a spus Neymar.

Precedentul acord al lui Neymar cu Santos expira în 2012, iar în ultima perioadă au existat mai multe zvonuri că atacantul brazilian va ajunge fie la Real Madrid, fie la FC Barcelona.

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close