Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Nigeria a câştigat medaliile de bronz la Cupa Africii pe Naţiuni din Angola

Nigeria a câştigat medaliile de bronz la Cupa Africii pe Naţiuni din Angola

Nigeria a câştigat medaliile de bronz la Cupa Africii pe Naţiuni din Angola
30 Ian 2010   •   22:32


Fără altă miză serioasă în afară de mândrie, finala mică de la Cupa Africii pe Naţiuni a avut un început greu. Câţiva jucători cheie de la Nigeria au fost odihniţi în favoarea celor care jucaseră mai puţin în competiţie, însă "verzii" au reuşit să pună stăpânire pe posesie şi să se impună cu 1-0 în faţa Algeriei.

Atacantul Victor Obinna Nsofor a înscris singurul gol al partidei, în minutul 54, dar Nigeria putea să câştige la un scor mult mai mare dacă nu trata cu superficialitate anumite faze.

Victoria le-a adus "vulturilor" a patra medalie de bronz în ultimele cinci participări în competiţia continentală. "Este un lucru bun că am câştigat acest meci. Este plăcut să pleci cu un premiu acasă", a declarat Shaibu Amodu, selecţionerul Nigeriei, citat de BBC.

De partea cealaltă, în ciuda înfrângerii, Algeria a reuşit cel mai bun turneu de la victoria finală din 1990, când a găzduit competiţia. "A fost un turneu foarte bun până la urmă. Am jucat şase meciuri de nivel înalt, am văzut ce greşeli am făcut şi a fost un antrenament foarte bun pentru Cupa Mondială", a spus Rabah Saadane, tehnicianul algerian.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa Africii pe Natiuni Nigeria
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close