Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Nu se mai opresc! Real Madrid s-a înţeles cu Valencia pentru David Villa pentru 40 de milioane de euro

Nu se mai opresc! Real Madrid s-a înţeles cu Valencia pentru David Villa pentru 40 de milioane de euro

Nu se mai opresc! Real Madrid s-a înţeles cu Valencia pentru David Villa pentru 40 de milioane de euro
Sursa foto: david villa
13 Iun 2009   •   17:44

Dacă mai avea cineva vreun dubiu că Real Madrid a intrat într-o nouă eră "galactică", ultima mutare a preşedintelui clubului, Florentino Perez, şterge orice urmă de îndoială rămasă: Real transferă doar fotbalişti de atac, superstaruri, pentru sume ameţitoare. Campionul European cu Spania, "liliacul" David Villa este şi el la doar un pas de Real Madrid, după ce clubul său, împovărat de datorii, a acceptat oferta de 40 de milioane de euro de la echipa din capitala Spaniei.
Jucătorul este, în acest moment, în Africa de Sud cu lotul naţional al Spaniei pentru Cupa Confederaţiei, iar cluburile nu au dorit să facă anunţuri oriciale. Totuşi, cotidianul spaniol
Marca a anunţat că Villa are, în acest moment, soarta propriului transfer în mâini, după ce clubul său, FC Valencia, a acceptat oferta de 40 de milioane de euro venită de la vicecampioana Spaniei, Real Madrid.
Devenit deja titular incontestabil în echipa naţională a Spaniei, Villa îşi doreşte să urce la alt nivel şi ar putea să accepte oferta celor de la Real, după ce Kaka a făcut deja acest lucru şi Cristiano Ronaldo nu este nici el departe. În total, Real Madrid va plăti pentru cei trei fotbalişti de atac 198 de milioane de euro, în condiţiile în care în lotul echipei figurează deja nume precum Van Nistelrooy, Raul, Higuain, Huntelaar, Robben, Snijder sau Van der Vaart.
David Villa are 27 de ani şi a marcat în acest sezon pentru Valencia 28 de goluri. Mai mult, Villa a fost şi cel mai bun marcator al Campionatului European din 2008, câştigat de echipa naţională a Spaniei. Atacantul nu este singurul jucător dorit de "Los Merengues" de la Valencia, o echipă cu foarte mari probleme financiare, David Silva fiind şi el curtat insistent.
Antena3.ro

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close