Antena 3 CNN Sport Fotbal extern O călătorie la Rio de Janeiro, 320.000 de lire sterline. Robinho ştie de ce

O călătorie la Rio de Janeiro, 320.000 de lire sterline. Robinho ştie de ce

O călătorie la Rio de Janeiro, 320.000 de lire sterline. Robinho ştie de ce
Sursa foto: Robinho
21 Ian 2009   •   17:33

Fotbalistul lui Manchester City, brazilianul Robinho, ar putea primi amenda maximă prevăzută de codul disciplinar de la club deoarece a plecat neînvoit din cantonamentul echipei sale în Spania, fugind la Rio de Janeiro, în Brazilia. Motivul plecării lui, se pare, este dezamăgirea provocată de ratarea de către clubul din Manchester a transferului lui Ricardo Kaka.
Deşi echipa sa se afla în cantonament la Tenerife, în Spania, iar managerul Mark Hughes interzisese părăsirea locului respectiv, tânărul atacant Robinho s-a simţit liber să plece în ţara natală, Brazilia, fără să-şi anunţe antrenorul. Refuzul jucătorului lui AC Milan, Kaka, coleg de echipă naţională cu Robinho, de a veni la formaţia de pe City of Manchester Stadium, l-a afectat puternic pe fostul jucător al lui Santos şi Real Madrid. Gestul brazilianului este greu de înţeles, inclusiv pentru managerul Mark Hughes. Acesta este şi motivul pentru care acesta intenţionează să îi aplice jucătorului rebel pedeapsa maximă, adică reţinerea salariului pe două săptămâni. În cazul lui Robinho, acest lucru înseamnă 320.000 de lire sterline.
"Mark are idei clare în ceea ce priveşte disciplina fotbaliştilor şi rolul jucat de aceştia. Dacă Robinho a încălcat aceste reguli, el va fi sancţionat imediat", a clarificat situaţia directorul executiv al clubului, Garry Cook, anunţă Mediafax.
Este lesne de înţeles că Robinho nu a recunoscut că a plecat fără acceptul lui Hughes, el negând inclusiv faptul că ar fi afectat de ratarea transferului lui Kaka la echipa la care se află. Între timp, jucătorul este aşteptat la Manchester pentru meciul pe care echipa sa îl va disputa contra celor de la Newcastle United, miercurea viitoare.
Foto: www.guardian.co.uk
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester City
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close