Antena 3 CNN Sport Fotbal extern O ?minge? de hârtie a stabilit adversara lui Mircea Lucescu în finala Cupei UEFA (VIDEO)

O ?minge? de hârtie a stabilit adversara lui Mircea Lucescu în finala Cupei UEFA (VIDEO)

O ?minge? de hârtie a stabilit adversara lui Mircea Lucescu în finala Cupei UEFA (VIDEO)
08 Mai 2009   •   13:22

Werder Bremen s-a calificat în finala Cupei UEFA de la Istanbul cu ajutorul unei mingi de hârtie! Werder conducea Hamburg cu 2-1 în manşa secundă a semifinalelor, graţie golurilor înscrise de Diego şi Claudio Pizarro. Meciul era astfel pe muchie de cuţit, după ce Hamburg câştigase partida tur cu 1-0, însă lucrurile au luat o întorstătură bizară pe finalul partidei.

Michael Gravgaard, fundaşul lui Hamburg, a încercat să degajeze o pasă trimisă înapoi de un coechipier, dar, chiar înainte să şuteze, mingea s-a lovit de o hârtie mototolită şi a ieşit în afara terenului. Din nefericire pentru Gravgaard şi Hamburg, Werder Bremen a înscris din cornerul rezultat, prin Frank Baumann, ceea ce avea să fie golul decisiv.

Hamburg a mai punctat o dată prin Ivica Olic, însă Werder a câştigat partida cu 3-2 şi s-a calificat în baza regulii golurilor înscrise în deplasare, după 3-3 la general. E poate exagerat să dai vina pe o minge de hârtie că ai pierdut calificarea într-o finală cu Şahtior Doneţk, însă măcar e mai interesant decât să spui că ai pierdut la limită.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Werder Bremen Cupa UEFA
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close