Antena 3 CNN Sport Fotbal extern O nouă înfrângere ruşinoasă pentru Juventus: 1-2 cu Catania

O nouă înfrângere ruşinoasă pentru Juventus: 1-2 cu Catania

O nouă înfrângere ruşinoasă pentru Juventus: 1-2 cu Catania
20 Dec 2009   •   22:00

Juventus a terminat anul într-o manieră nefericită, după ce a suferit o nouă înfrângere pe teren propriu, scor 1-2 cu Catania. Fanii torinezi nu prea au motive de bucurie pentru perioada sărbătorilor, după ce favorita lor a încasat a cincea înfrângere în şase partide, în toate competiţiile, fiind totodată şi eliminată din Liga Campionilor.

Catania se afla pe ultimul loc înainte de startul partidei, având o singură victorie bifată în acest sezon, dar a deschis scorul la Torino prin Jorge Martinez, al cărui penalty din minutul 23 a fost acordat pentru o tragere de tricou a lui Nicolas Spolli.

Hasan Salihamidzic a egalat pentru gazde la jumătatea reprizei secunde, însă în timp ce elevii lui Ciro Ferarra căutau golul victoriei, rezerva Mariano Izco a înscris cu trei minute înainte de final golul victoriei. O victorie care a coincis cu primele puncte cucerite de Sinisa Mihajlovic de la instalarea pe banca Cataniei.

Alte rezultate:
AS Roma - Parma 2-0
Livorno - Sampdoria 3-1
Napoli - Chievo 2-0
Palermo - Siena 1-0
Inter Milano - Lazio 1-0

Partidele Fiorentina - AC Milan, Bologna - Atalanta, Genoa - Bari şi Udinese Cagliari au fost amânate din cauza zăpezii.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino Serie A
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close