Antena 3 CNN Sport Fotbal extern O stradă de lângă stadionul Old Trafford a primit numele lui Sir Alex Ferguson

O stradă de lângă stadionul Old Trafford a primit numele lui Sir Alex Ferguson

O stradă de lângă stadionul Old Trafford a primit numele lui Sir Alex Ferguson
de M.T.    |    14 Oct 2013   •   17:35

O stradă din apropierea stadionului Old Trafford a primit numele lui Sir Alex Ferguson, legendarul manager al lui Manchester United care s-a retras în luna mai, informează Agerpres.

Strada respectivă se numea până acum Waters Reach şi este dominată de statuia lui Ferguson, antrenorul care a cucerit 13 de titluri de campion al Angliei şi două trofee ale Ligii Campionilor în cei 27 de ani în care s-a aflat pe banca lui Manchester United.

Sir Alex Ferguson, care ocupă acum postul de director în cadrul clubului, a fost de asemenea premiat de autorităţile din districtul Trafford, în cadrul unei ceremonii care a avut loc luni.

„Sunt încântat să accept această onoare din partea consiliului din Trafford. Când am sosit pe Old Trafford, în 1986, aveam doar o mică idee în legătură cu drumul care mă va aştepta. După mai bine de un sfert de secol, să primesc cea mai înaltă distincţie din partea autorităţilor din Trafford, iar o stradă din acest district să poarte numele meu este cu adevărat copleşitor”, a declarat celebrul manager.

Sir Alex Ferguson Way nu este singura stradă care de lângă Old Trafford care poartă numele unui antrenor celebru.

De cealaltă parte a arenei se află Sir Matt Busby Way, un alt mare manager al celor de la United, care s-a aflat pe bancă între ilustrul predecesor al lui Ferguson, care a condus-o pe Manchester United între 1945 şi 1969 şi apoi într-o scurtă perioadă în sezonul 1970/71.

×
Subiecte în articol: Sir Alex Ferguson Manchester United
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close