Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Oferta ȘOC de 200.000.000 de euro pentru Neymar

Oferta ȘOC de 200.000.000 de euro pentru Neymar

Oferta ȘOC de 200.000.000 de euro pentru Neymar
Sursa foto: thesun.co.uk
27 Mar 2017   •   14:07

Manchester United este gata să plătească Barcelonei, la vară, clauza de reziliere pentru brazilianul Neymar, în valoare de 200 de milioane de euro, conform Sport.ro.

Manchester United vrea să bată din nou recordul de transfer pentru brazilianul Neymar! După ce a dat lovitura pe piața transferurilor în vara lui 2016, cu aducerea suedezului Zlatan Ibrahimovic liber de contract, Jose Mourinho și-a stabilit prioritatea pentru viitorul sezon și, potrivit presei iberice, se ocupă personal de tratativele cu atacantul în vârstă de 25 de ani. Potrivit jurnalistilor de la Daily Mail, Manchester îl ademenește pe Neymar cu un cec in valoare de 25 de milioane de euro, iar Mourinho vorbește constant la telefon cu atacantul din banda stângă.

Neymar a înscris 14 goluri în acest sezon în tricoul Barcelonei, a fost decisiv în super-revenirea Barcei în duelul din Liga Campionilor cu PSG și este o piesă de bază în tridentul ofensiv catalan, însă a lăsat să se înțeleagă, în conferințele de presă, ca este tentat de un transfer în fotbalul britanic.”Premier League este un campionat care mă uimește. Îmi place stilul de joc și îmi plac echipele. Admir formații precum Manchester United, Chelsea, Arsenal sau Liverpool. Iar Jose Mourinho și Pep Guardiola sunt antrenori de top, cu care orice fotbalist ar dori să lucreze. Cine știe, poate voi ajunge acolo într-o zi”, a declarat Neymar.
 

×
Subiecte în articol: Neymar oferta Manchester United
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close