Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Oficial: Juventus l-a demis pe Ciro Ferrara şi l-a numit antrenor principal pe Alberto Zaccheroni

Oficial: Juventus l-a demis pe Ciro Ferrara şi l-a numit antrenor principal pe Alberto Zaccheroni

Oficial: Juventus l-a demis pe Ciro Ferrara şi l-a numit antrenor principal pe Alberto Zaccheroni
29 Ian 2010   •   15:22

Juventus l-a numit antrenor principal pe Alberto Zaccheroni până la finalul acestui sezon, conform unui comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

Zaccheroni l-a înlocuit pe Ciro Ferrara, care a fost informat de decizia clubului vineri după-amiază. Fostul antrenor de la Milan, Inter şi Udinese are ca obiectiv salvarea sezonului pentru Juventus, ajutând "Bătrâna Doamnă" să urce în clasament până în primele patru locuri.

"Zaccheroni este noul antrenor al lui Juventus. A semnat un contract până în iunie 2010, iar la ora locală 17:00 va fi prezentat oficial presei", se arată în comunicatul postat pe site-ul Juventus.com.

Tehnicianul în vârstă de 56 de ani nu a mai avut un angajament din februarie 2007, când a fost demis de la FC Torino. Principala performanţă din cariera lui Zaccheroni este câştigarea titlului în Italia, cu AC Milan, în 1999. Alberto Zaccheroni a mai antrenat, între altele, echipele Udinese (1995-1998), Lazio (2001-2002) şi Internazionale Milano (2003-2004).

Ciro Ferrara a fost demis după o serie neagră de rezultate, care au culminat cu eliminarea din Cupa Italiei, Liga Campionilor şi cursa pentru titlu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close