Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Oficial! Kaka a refuzat Manchester City şi va rămâne la AC Milan

Oficial! Kaka a refuzat Manchester City şi va rămâne la AC Milan

Oficial! Kaka a refuzat Manchester City şi va rămâne la AC Milan
Sursa foto: Kaka Manchester City
20 Ian 2009   •   00:37

Una dintre cele mai uimitoare răsturnări de situaţie din istoria transferurilor fotbalistice a avut loc luni seară, când transferul lui Kaka la Manchester City a căzut oficial şi definitiv. Primul ministru al Italiei şi patronul lui AC Milan, Silvio Berlusconi, a declarat că jucătorul brazilian a refuzat oferta celor de la Manchester City.
De partea cealaltă, clubul din Premier League, care ajunsese la un acord de 120 de milioane de euro cu formaţia italiană, susţine că ei sunt cei care au renunţat la serviciile jucătorului, căruia ar fi vrut să îi ofere un contract de 250.000 de euro pe săptămână.
Înţelegerea dintre cele două cluburi a fost dezvăluită de SKY Italia înainte de miezul nopţii, când un transfer părea aproape sigur, fiind nevoie doar de semnătura lui Kaka. Totuşi, într-o incredibilă răsturnare de situaţie, preşedintele lui Milan a ieşit la rampă şi a declarat că brazilianul nu este de vânzare şi că va rămâne la Milan.
Ulterior, Berlusconi a apărut în direct la SKY Italia şi a declarat: ?Sunt foarte fericit. Kaka nu este un jucător grozav doar pe teren, ci este şi un om de onoare. Nu numai că banii nu sunt importanţi pentru el, ci s-a declarat fericit să rămână la Milano alături de prietenii săi. Fanii l-au impresionat?.
Fanii lui AC Milan au protestat luni seară în faţa clubului şi în faţa casei lui Kaka. Brazilianul a părut să-i asigure pe suporteri că va rămâne la Milano, când a ieşit şi i-a salutat cu un tricou în mână.

?Kaka nu a vrut în niciun moment să stoarcă AC Milan de bani, spunând că ia în considerare şi oferta de la Manchester City. Nu a cerut niciun ban în plus ca să rămână aici. Este un om de onoare. Ceea ce s-a întâmplat în ultima săptămână dovedeşte că banii nu sunt totul în fotbal?, a mai spus Berlusconi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Kaka AC Milan Manchester City
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close