Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Oficial: Real Madrid l-a prezentat pe Jose Mourinho drept noul antrenor al echipei

Oficial: Real Madrid l-a prezentat pe Jose Mourinho drept noul antrenor al echipei

Oficial: Real Madrid l-a prezentat pe Jose Mourinho drept noul antrenor al echipei
31 Mai 2010   •   15:17

Real Madrid l-a prezentat oficial pe Jose Mourinho ca nou antrenor, după o întâlnire cu presa care a avut loc luni la stadionul Santiago Bernabeu.

La mai puţin de zece zile după ce a câştigat Liga Campionilor cu Inter Milano pe Bernabeu, Mourinho îi va lua locul lui Manuel Pellegrini pe banca "albilor", după ce conducerea de la Madrid a negociat cu succes "transferul" lui de pe banca nerazzurrilor.

Însoţit şi introdus de directorul general Jorge Valdano, Mourinho a început recunoscând că a uitat mare parte a limbii spaniole din vremea în care era la Barcelona, dar a promis că va fi capabil să vorbească în mod fluent cu presa spaniolă la începutul sezonului.

"Nu ştiu dacă sunt făcut să antrenez Real Madrid, dar cu siguranţă sunt făcut să fiu antrenor. Îmi plac provocările şi asta este una importantă pentru mine. Am fost atras de istoria grozavă şi tradiţia pe care le are Madrid, dar şi de eşecurile din ultimii ani. Real Madrid este un club unic şi să ratez să îl antrenez ar fi fost un gol în cariera mea. Am o atitudine de învingător şi vreau de la jucătorii mei să reacţioneze la fel. Asta e motivarea mea pentru jucători", a declarat Mourinho.

Mourinho va fi al 11-lea antrenor al madrilenilor în ultimii şapte ani, dar "Special One" nu este îngrijorat că va avea soarta predecesorilor săi. "Cred că fiecare antrenor trebuie să fie pregătit pentru orice provocare, dar dacă unui antrenor îi e frică de ceva, că o să fie demis, atunci lucrurile nu vor merge bine", a mai explicat tehnicianul portughez.

"Abia aştept să încep munca. Am încredere în mine şi în jucătorii mei şi sper ca echipa să aibă aceeaşi încredere în mine. Vreau să le mulţumesc tuturor de la Madrid, conducătorilor pentru că au văzut în mine candidatul ideal pentru acest proiect, pentru a clădi o echipă învingătoare. Sunt cine sunt. Sunt Jose Mourinho şi nu mă voi schimba. Am venit la Real Madrid cu toate calităţile şi defectele mele", a încheiat Mourinho.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jose Mourinho Real Madrid
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close