Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Oficialii lui Milan: "Vrem să-i prelungim contractul lui Beckham"

Oficialii lui Milan: "Vrem să-i prelungim contractul lui Beckham"

Oficialii lui Milan: "Vrem să-i prelungim contractul lui Beckham"
11 Ian 2009   •   16:43

Deşi nici nu a apucat joace şi să convingă la AC Milan, lui David Beckham i se pregăteşte, deja, o ofertă de prelungire a contractului de împrumut, scadent în luna martie. Mijlocaşul englez nu a apărut, până acum decât în meciul amicat disputat de "rossoneri" împotriva germanilor de la Hamburger SV, terminat cu scorul de 1-1.
Fostul căpitan al echipei naţionale a Angliei este în proprietatea clubului american Los Angeles Galaxy, unde este plătit regeşte, el venind cu împrumut pentru trei luni la echipa italiană. Oficialii echipei din Major League Soccer (MLS) au dezminţit mereu rămânerea lui Beckham la Milan mai mult de trei luni, ei dorind neapărat să-l aibă la dispoziţie pe englez în primăvară. Cu toate acestea, conform site-ului goal.com, directorul operativ al lui AC Milan, Umberto Gandini, a declarat că are speranţe că Beckham va putea fi păstrat la club mai mult decât spune contractul actual. Milan îşi propune să cucerească un trofeu în acest an, iar conducerea milaneză consideră că prezenţa lui "Becks" ar putea fi o garanţie în plus în acest sens.
"Ar fi prostesc să nu încercăm să îi prelungim contractul. David este un mare jucător şi credem că se integrează perfect în stilul nostru de joc şi poate ajuta mult Milan-ul. Ce avem noi în acest moment este un contract pe termen scurt, care-i va permite să joace între opt şi zece jocuri.", a declarat Gandini.
Agentul lui David Beckham, Simon Oliviera, a declarat că nu se pune, totuşi, problema de aşa ceva, deoarece intenţia jucătorului este să se întoarcă imediat după expirarea împrumutului la echipa sa din Los Angeles, şi să o ajute, începând cu 9 martie, când încep meciurile din MLS.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham AC Milan Los Angeles Galaxy
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close