Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Olimpia Bălţi vrea să scoată Dinamo Bucureşti din Europa League

Olimpia Bălţi vrea să scoată Dinamo Bucureşti din Europa League

Olimpia Bălţi vrea să scoată Dinamo Bucureşti din Europa League
15 Iul 2010   •   10:04

Olimpia Bălţi are un singur obiectiv în actuala ediţie a Europa League, însă este unul îndrăzneţi. Patronul formaţiei moldovene, Serghei Chiseliov, a declarat că obiectivul echipei este calificarea în turul III preliminar, ceea ce înseamnă că Olimpia Bălţi trebuie să elimine Dinamo Bucureşti.

"Obiectivul este să ne calificăm în faza a treia a competiţiei. Va fi o onoare să-l atingem şi să jucăm, de exemplu, cu Juventus sau Liverpool. Cele spuse semnifică faptul că trebuie să o învingem obligatoriu pe Dinamo Bucureşti", a declarat finanţatorul clubului pentru Moldpres, citează Agerpres.

Antrenorul Nicolae Bunea a susţinut şi el declaraţiile patronului: "Va fi un meci dificil. Dinamo este o adversară serioasă, puternică, dar asta nu înseamnă că noi vom ieşi pe teren pentru a face doar act de prezenţă. Sper să demonstrăm un fotbal de calitate şi să ne calificăm în turul următor. Suntem o echipă mică, dar ne vom juca şansa până la capăt".

Meciul Olimpia Bălţi - Dinamo se va disputa joi, de la ora 19:00, la Chişinău, urmând ca returul să aibă loc peste o săptămână.

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti europa league
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close