Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Olympique Lyonnais - Fiorentina 1-0. Gazdele profită de un om în plus pe teren

Olympique Lyonnais - Fiorentina 1-0. Gazdele profită de un om în plus pe teren

Olympique Lyonnais - Fiorentina 1-0. Gazdele profită de un om în plus pe teren
Sursa foto: lyon fiorentina
17 Sep 2009   •   00:31

Gazdele au făcut să transpire pentru a obţine în cele din urmă ceva din acest meci. Partida a început într-un ritm slab, prima ocazie venind în minutul 11, prin Adrian Mutu. Atacantul român nu a găsit însă spaţiul porţii fiind împiedicat la şut.
În minutul 24,Fiorentina mai are o ocazie, dar când Gilardino se pregătea de şutu, Toulalan reuşeşte un tackle.
Pe de altă parte, gazdele erau incapabile de a crea pericol la poarta adversă.
Lyon a crezut că a înscris în minutul 45 când centrarea lui Cissokho a mers pe bară pentru a ajunge apoi la un coechiper care a băgat-o în plasă, dar arbitrul a decis că mingea părăsise suprafaţa de joc.
În prelungiri, Viola rămân în 10 jucători după ce Gilardino îl loveşte cu cotul în faţă pe Toulalan şi primeşte cartonaş roşu.
Fiorentina se retrage în apărare, dar francezii măresc presiunea. Eforturile lor sunt răsplătite în minutul 76, când Pjanic introduce mingea din aproprierea porţii, după şutul lui Kallstrom. Şi-ar fi putut dubla avantajul în 83, dar Frey menţine acelaşi scor, salvând din faţa lui Lisandro şi apoi Govou.
Scor final 1-0, dar formaţia lui Mutu pleacă ca favorită în retur dacă îşi menţine acelaşi joc. Jucătorul român a avut o evoluţie ştearsă, motiv pentru care a primit şi una din cele mai slabe note din formaţia sa. De asemenea, el a fost schimbat în minutul 60 cu Jovetic .

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: fiorentina Adrian Mutu Liga Campionilor
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close