Antena 3 CNN Sport Fotbal extern One man show! Rooney înscrie de patru ori în Manchester United - Hull City 4-0 (VIDEO)

One man show! Rooney înscrie de patru ori în Manchester United - Hull City 4-0 (VIDEO)

One man show! Rooney înscrie de patru ori în Manchester United - Hull City 4-0 (VIDEO)
Sursa foto: wayne rooney
23 Ian 2010   •   20:41

Manchester United a trecut, temporar, pe primul loc al Premier League după o victorie clară în faţa celor de la Hull City. Campionii au fost propulsaţi de atacantul Wayne Rooney în partida de sâmbătă şi nu au avut mari probleme în faţa echipei ce se bate la retrogradare. Cu toate acestea, scorul final putea fi mult mai puţin dur, din moment ce în minutul 80 United avea, încă, un avantaj de doar un gol pe tabelă. Forcingul de final al lui Rooney a făcut, însă, diferenţa între o victorie obişnuită şi una obţinută en-fanfare.
Wayne Rooney a deschis scorul pentru echipa lui Alex Ferguson în minutul 8, după o respingere greşită a portarului Myhill. Următorul gol al gazdelor nu a venit până în minutul 82, când acelaşi internaţional englez s-a aflat la locul potrivit şi a trimis în plasă pasa lui Nani, care recuperase în prealabil mingea de la adversari. Doar patru minute mai târziu a venit şi hat-trick-ul lui Rooney, care a primit o nouă pasă de la Nani şi a trimis în poartă fără emoţii. Minutul 90 a adus şi ultimul gol pe tabelă, marcat tot de Rooney. Berbatov i-a pasat, Rooney a stat să-şi aleagă colţul şi a şutat, apoi, imparabil în stânga pentru 4-0.
După această partidă, Manchester United totalizează 50 de puncte, adică un avantaj de două lungimi faţă de Arsenal şi de Chelsea. Totuşi, "tunarii" au avantajul că au un meci în plus de disputat, iar Chelsea chiar două.

Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close