Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Onyewu i-a impresionat pe şefii lui AC Milan. A propus să joace pe gratis

Onyewu i-a impresionat pe şefii lui AC Milan. A propus să joace pe gratis

Onyewu i-a impresionat pe şefii lui AC Milan. A propus să joace pe gratis
Sursa foto: oguchi onyewu
18 Mai 2010   •   23:54

Fundaşul american al echipei AC Milan, Oguchi Onyewu, şi-a prelungit contractul cu formaţia de pe San Siro cu un an, până în 2013. Ceea ce este surprinzător este că a făcut acest lucru fără să ceară vreun venit pentru acel sezon suplimentar. Acesta este felul americanului de a-şi arăta recunoştinţa pentru felul în care l-au tratat italienii în ultimul an, pe care Onyewu l-a ratat din cauza unei accidentări.
Onyewu a fost transferat de AC Milan în urmă cu un an, de la gruparea belgiană Standard Liege. Cu toate acestea, el a suferit o ruptură de ligament în octombrie, la un meci al echipei naţionale, şi a fost indisponibil până de curând. Acum a fost numit de Bob Bradley în lotul de 30 al Statelor Unite pentru Cupa Mondială şi ar putea merge în Africa de Sud.
"Onyewu, care a fost indisponibil tot sezonul din cauza unei accidentări, dar care acum se pregăteşte de aventura unei Cupe Mondiale în Africa de Sud cu naţionala SUA, a devenit azi un star cu un gest de luat în seamă atât personal, cât şi profesional. Onyewu a cerut şi a obţinut o prelungire a contractului de pe 30 iunie 2012 până pe 30 iunie 2013. Cu menţiunea că în acea perioadă el a cerut să nu primească nici un fel de salariu. Acesta este un gest exemplar, care merită sincerele noastre felicitări", a comunicat clubul "rossonero".
Oguchi Onyewu are 28 de ani şi este fundaş central şi a mai jucat, în Europa, la Newcastle, Standard Liege, La Louviere şi la Metz.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close