Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Osasuna rămâne fără victorie, iar Villareal se apropie la un punct de liderul din Spania

Osasuna rămâne fără victorie, iar Villareal se apropie la un punct de liderul din Spania

Osasuna rămâne fără victorie, iar  Villareal se apropie la un punct de liderul din Spania
09 Noi 2008   •   20:55

O luptă strânsă, controversată şi plină de emoţii în întâlnirea dintre Mallorca şi Athletic Club Bilbao a dus în final la împărţirea punctelor între cele două protagoniste.
Gazdele au deschis scorul în minutul 11. Dar Athletic era departe de a abandona lupta şi au reuşit egalarea în minutul 43, din penalti. Centrarea lui David López a ajuns în mâna lui Ramis, iar Iraola a transformat lovitura liberă. Scorul acesta nu a durat mult, deoarece Juan Arango a făcut 2-1 în minutul 57. Un sfert de oră mai târziu el reuşeşte să ducă scorul la 3-1. Cu 15 minute rămase de joc, părea că Mallorca se îndreaptă spre victorie, dar o reuşită a lui Ion Velez a demonstrat că Athletic încă mai are ceva de spus. Cu câteva secunde înainte de fluierul final, Llorente reuşeşte egalarea şi aduce 1 punct pentru oaspeţi.
Osasuna este singura echipă fără victorie în La Liga după ce nu au reuşit să obţină victoria în faţa lui Atletico Madrid în pofida unei dominări absolute în cea mai mare parte a meciului şi a unui penalti, ratat însă, în prima repriză.
Javier Portillo nu a putut transforma lovitura de la punctul cu var, Gregory Coupet reuşind să salveze. În plus, gazdele au ratat numeroase ocazii din careu şi din apropriere.
Pe de altă parte, Atletico nu a forţat şi nu reprezentat un mare pericol până târziu în cea de-a doua repriză.
Rezultatul este dezamăgitor pentru Osasuna, care ar fi trebuit să înregistreze prima victorie în campionat, dar şi pentru Atletico, care nu reuşeşte să intre în formă.
Oricum este primul punct al noului antrenor al Osasunei, Jose Antonio Camacho, care a preluat conducerea acum patru partide.
În alt meci al etapei, Giuseppe Rossi şi Joseba Llorente au înscris în prima repriză pentru victoria obţinută de Villarreal cu Almeria (2-1) şi ajung pe poziţia doi în campionatul spaniol. Atacantul Rossi reuşeşte un şut de la distanţă în minutul de deschidere, iar colegul său, Llorente, fructifică o pasă a lui Robert Pires pentru un gol ce dublează avantajul, 14 minute mai târziu. Almeria îşi revine în repriza a doua, reducând diferenţa în minutul 62, dar prea târziu. Victoria lui Villarreal pe El Madrigal duce mai departe recordul de echipă neînvinsă în acest sezon. Din cele 10 meciuri disputate, echipa lui Manuel Pellegrini a obtinut şapte victorii şi trei egaluri. Alemeria a fost ultima echipă care a învins Villarreal în ligă ? pe 13 aprilie- la finele sezonului trecut. De atunci, Villarreal are 16 meciuri fără înfrângere.
Villareal este pe poziţia doi în clasament cu un punct în urma liderului Barcelona, ce are 25 de puncte din zece meciuri.
Rezultatele de duminică, etapa 10 în Spania
Deportivo La Coruna 1 - 0 Espanyol
Mallorca 3 - 3 Athletic Bilbao
Numancia 2 - 4 Real Betis
Osasuna 0 - 0 Atletico Madrid
Racing Santander 1 - 0 Sporting Gijon
Villarreal 2 - 1 Almeria
Sevilla 1 - 0 Recreativo Huelva
Getafe - Valencia
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: La Liga Mallorca Villareal Atletico Madrid
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close