Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Palermo a scos un egal pe San Siro în turul semifinalelor Cupei Italiei

Palermo a scos un egal pe San Siro în turul semifinalelor Cupei Italiei

Palermo a scos un egal pe San Siro în turul semifinalelor Cupei Italiei
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Apr 2011   •   13:32

Degeaba a revenit Ibrahimovic cu poftă de joc, sudezul a marcat un gol şi a creat un altul, AC Milan a călcat strâmb în prima manşă din semifinalele Cupei Italiei chiar pe teren propriu. Rossonerii au fost ţinuţi în şah de Palermo, care visează la calificarea în ultimul act, după ce a reuşit un 2-2 pe San Siro.

Massimiliano Allegri l-a titularizat pe Ibrahimovic, suspendat în campionat, iar atacantul suedez nu a dezamăgit. Trecuseră doar patru minute şi golgeterul rossonerilor din acest sezon a deschis scorul. Meciul părea să fie o simplă formalitate pentru liderul din Serie A, însă Pastore a egalat repede, după o combinaţie rapidă cu Pinilla.

Lucrurile s-au complicat şi mai mult pentru gazde în debutul reprizei a doua, când Hernandez i-a adus pe sicilieni în avantaj cu un şut la vinclu din unghi. Rezultatul final a fost stabilit cu un sfert de oră înainte de final de olandezul Emanuelson, care a finalizat o fază creată de Ibrahimovic.

La Palermo, Dorin Goian a fost integralist, Gazzetta dello Sport acordându-i nota 6 pentru evoluţia sa. „A fost un meci frumos, dar mai avem de jucat încă 90 de minute. Putem scrie o pagină de istorie pentru acest club. Ştim cu toţii că ne luptăm cu o echipă mare, dar avem forţa să o eliminăm, deşi nu va fi deloc uşor”, a declarat fundaşul român la finalul meciului.

Partida retur va avea loc pe 10 martie, pe terenul lui Palermo.

×
Subiecte în articol: Palermo AC Milan Cupa Italiei Dorin Goian
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close