Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Panama şi Haiti, ultimele echipe calificate în sferturi la Gold Cup

Panama şi Haiti, ultimele echipe calificate în sferturi la Gold Cup

Panama şi Haiti, ultimele echipe calificate în sferturi la Gold Cup
13 Iul 2009   •   19:01

După o înfrângere în faţa celor din Guadelupe şi un egal cu Mexicul, reprezentativa de fotbal a statului Panama a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Gold Cup, învingând în ultima partidă din grupa C pe Nicaragua cu scorul de 4-0. Panama va întâlni, sâmbătă, reprezentativa Statelor Unite.

În întâlnirea disputată pe stadionul Phoenix din Glendale, Arizona, Panama a deschis scorul în minutul 35 prin Blas Perez. Nicaragaua a rămas în 10 oameni în finalul primei reprize, după eliminarea lui Franklin Lopez. În partea a doua a jocului, Panama a mai înscris de 3 ori prin Gabriel Gomez în minutul 56 şi Luis Tehada, care şi-a trecut în cont dubla, după reuşitele din minutele 76 şi 88.

Iată celelalte meciuri programate în sferturile de finală la Gold Cup:
Canada - Honduras
Guadelupe - Costa Rica
Mexic - Haiti

A zecea ediţie a Gold Cup se desfăşoară în Statele Unite ale Americii între 3 şi 26 iulie 2009. Cele 12 echipe au fost repartizate în trei grupe, Canada, SUA şi Mexic impunându-se în fiecare dintre ele. Costa Rica, Honduras şi Guadelupe s-au calificat în sferturi de pe locul doi, în timp ce Panama şi Haiti au ocupat primele două locuri într-un clasament al celor mai bine clasate formaţii pe locurile 3.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: panama haiti
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close