Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Paolo Maldini: Anul acesta este ultimul meu sezon

Paolo Maldini: Anul acesta este ultimul meu sezon

Paolo Maldini: Anul acesta este ultimul meu sezon
Sursa foto: paolo maldini
03 Mai 2009   •   20:34

Căpitanul lui Milan Paolo Maldini a vornit despre forma bună a echipei sale, dar şi despre viitorul său şi al antrenorului Carlo Ancelotti. Urmare a victoriei cu 2-0 în deplasarea de la Catania, ce i-a permis formaţiei milaneze să mărească distanţţa faţă de ocupanta locului trei- Juventus la patru puncte, căpitanul Paolo Maldini a comentat despre viitorul său.
?Suntem bine şi în condiţie bună. Suntem motivaţi deoarece vrem să ne îmbunătăţim poziţia noastră în clasament, şi în comparaţie cu anul trecut.?
Vorbind despre penaltiuri, acesta declara că ?suntem o echipă care joacă în atac, cu mingea pe jos, este normal să ni se acorde mai multe penaltiuri?.
În timp ce vorbind depre cariera sa, legendarul jucătorul a mărturisit: ?va fi ultimul meu sezon. Mă simt bine, dar este vremea să mă retrag. Decizia a fost luată şi am cântărit- bine. Anul acesta am jucat la un nivel înalt toate meciurile, ceea ce la început nu părea. Sunt mândru că am făcut alegerea bună, în vară, deoarece aveam nişte dubii şi probabil nu numai eu. Dar ştiu cât valorez şi ştiam că pot juca încă la un nivel înalt?, declara Maldini pentru televiziunea italiană.
?Aatăzi a fost ultimul meu Catania-Milan, şi va fi ultima pentru fiecare echipă. Ultima dată pe San Siro va fi contra Romeo, şi apoi probabil la Firenze".
Iar despre Carlo Ancelotti declara că el consideră că acesta ?va rămâne. Există o armonie între echipă, antrenor şi club?.
Maldini a câştigat de cinci ori Champions League şi a debutat pentru Milan pe 20 ianuarie, 1985, la 16 ani.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan
Parteneri
Apare un nou lanţ de supermarketuri în România. Angajări masive!
x close