Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Paraschiv, din Liga Campionilor rezervă la Rimini. Se întoarce în Ghencea?

Paraschiv, din Liga Campionilor rezervă la Rimini. Se întoarce în Ghencea?

Paraschiv, din Liga Campionilor rezervă la Rimini. Se întoarce în Ghencea?
Sursa foto: sorin paraschiv
30 Apr 2009   •   09:55

Viaţa în Italia nu este deloc roz pentru fostul căpitan al Stelei, Sorin Paraschiv. Mijlocaşul a plecat la Rimini, în Serie B, în urmă cu doi ani, după un sezon cu Steaua în Liga Campionilor, şi spera deja la promovarea în prima ligă italiană şi consacrarea ca fotbalist într-un campionat de top. Nu este, însă, deloc aşa, iar Rimini este aproape de retrogradarea în Serie C, în timp ce Paraschiv aproape doar pe banca de rezerve.
Sorin Paraschiv a crescut ca fotbalist la Steaua, după ce a trecut prin toate nivelele de juniori şi a ajuns, în cele din urmă, titlar în echipa mare, cu care a câştigat trei titluri de campion al României. Cariera sa din Italia a ajuns, acum, în impas, iar salvarea ar putea veni, potrivit gsp, tot de la clubul "roş-albastru". Patronul Gigi Becali i-a zis, în 2007, atunci când a plecat, că este oricând binevenit la Steaua. Totuşi, este o mare problemă. "Numărul 8" de care duce lipsă Steaua are în Italia un salariu prea mare, 300.000 de euro, în condiţiile în care Becali vrea să scape de toţi jucătorii supra-plătiţi. Dorinţa lui Paraschiv de a juca, iar, fotbal, ar putea însă cântări decisiv, mai ales dacă Rimini ar retrograda în Serie C. Şi această condiţie nu este deloc greu de îndeplint, având în vedere că echipa are cu un punct mai mult decât prima echipă sub linie, cu cinci etape înainte de final.
"Sezonul ăsta nu a bifat nici măcar jumătate din partidele lui Rimini, iar de cele mai multe ori a intrat ca rezervă. Ar vrea să se întoarcă la Steaua, mai ales dacă italienii vor retrograda", au spus sursei citate apropiaţi ai jucătorului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Steaua Gigi Becali
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close