Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Patronul ŢSKA Sofia: Starurile de culoare ale Stelei s-ar integra la firma mea de salubrizare

Patronul ŢSKA Sofia: Starurile de culoare ale Stelei s-ar integra la firma mea de salubrizare

Patronul ŢSKA Sofia: Starurile de culoare ale Stelei s-ar integra la firma mea de salubrizare
21 Aug 2011   •   12:05

Patronul ŢSKA Sofia, Dimitar Borisov, a declarat că a citit că doi jucători mai închişi la culoare ai Stelei sunt consideraţi staruri şi că este convins că aceştia s-ar integra rapid la firma sa de salubrizare. Declaraţiile acestuia vin după ce românii au spus că ŢSKA îşi ia banii din tomberoanele de gunoi.

"De mult timp mă ocup de gunoi, acum trebuie să răspund unor gunoaie. O să le spun, în primul rând, că muncă ruşinoasă nu există. Dar tot că suntem la tema asta, am citit că românii numesc “staruri” doi tuciurii din minorităţi. Dacă e aşa, le ofer celor doi transfer în Bulgaria. Dar nu la ŢSKA, pentru că nu au loc acolo, ci la firma de salubrizare “Titan”. Sunt sigur că o să fie primiţi şi integraţi rapid în colectiv. Muncitorii noştri sunt băieţi de trebă", a spus Borisov pentru Sportal.

El a explicat că nu vorbeşte despre bulgarul Valentin Iliev: "Nu, Iliev nu e star. Acum joacă precum o gloabă bătrână şi ia curbele precum troleibuzul. A fost star când juca la ŢSKA. Dacă era aşa bun, nu juca la Steaua, îl luam la ŢSKA".

În replică, Gigi Becali a declarat că nu va mai face deplasarea la Sofia, pentru returul din Europa League. "Nu am ce să-i răspund unui astfel de om. Eu mi-am luat nevasta şi am plecat în restaurant, el are 87 de bodyguarzi. O să vorbesc mâine cu Argăseală să vedem ce se poate face. Habar n-am cine e, nu îl cunosc. (..) Cum să te duci la un om care a făcut astfel de declaraţii? Să fie sănătos el cu gunoaiele lui. Am rămas blocat, nu-mi vine să cred. Astea nu sunt declaraţii de oameni civilizaţi. Să ajungi la nivelul asta... nu îmi vine să cred", a spus Gigi Becali la Gsp TV.

×
Subiecte în articol: TSKA Sofia Gigi Becali Steaua Bucuresti
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close