Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Paul Pogba a primit trofeul Golden Boy. Francezul a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din Europa în 2013

Paul Pogba a primit trofeul Golden Boy. Francezul a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din Europa în 2013

Paul Pogba a primit trofeul Golden Boy. Francezul a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din Europa în 2013
de M.C.    |    04 Dec 2013   •   19:19

Paul Pogba, mijlocaşul francez al lui Juventus, a câştigat trofeul Golden Boy pentru 2013, în urma prestaţiilor sale de la echipa de club şi de la reprezentative Franţei.


Jucătorul de 20 de ani era o eternă rezervă la Manchester United în urmă cu un sezon şi jumătate, însă mutarea la Torino a fost una inspirată, ajungând campion în Italia, campion mondial U-20 şi un obişnuit a echipei naţionale de seniori. 
 
Pogba s-a impus în faţa lui Romelu Lukaku şi Julian Draxler, în urma votului celor 30 de ziare cu profil sportiv din lumea întreagă.
 
Lukaku a avut prestaţii excelente pentru West Bromwich şi Everton, dar şi la echipa naţională, în timp ce Draxler este considerat unul dintre cele mai promiţătoare talente din Bundesliga.
 
Anul trecut, câştigătorul trofeului a fost Isco, pe atunci la Malaga şi care în vară a fost transferat de Real Madrid. European Golden Boy se acordă, anual, celui mai valoros jucător sub 21 de ani.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close