Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Paul Scholes s-a despărţit de fanii lui Man. United cu un gol senzaţional marcat în meciul de retragere

Paul Scholes s-a despărţit de fanii lui Man. United cu un gol senzaţional marcat în meciul de retragere

Paul Scholes s-a despărţit de fanii lui Man. United cu un gol senzaţional marcat în meciul de retragere
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    06 Aug 2011   •   13:35

Paul Scholes a ales cel mai potrivit mod de a-şi lua la revedere de la fanii lui Manchester United, înscriind un gol marcă înregistrată, şut în forţă de la aproximativ 25 de metri, în meciul său de retragere de pe Old Trafford. 

 
Campioana Angliei a învins cu 6-0 pe New York Cosmos, iar mijlocaşul de 36 de ani, care şi-a anunţat retragerea la finalul sezonului trecut a fost schimbat în minutul 75 pentru a fi ovaţionat minute în şir de suporterii lui United.
 
Evenimentul a fost o bună ocazie pentru susţinătorii „diavolilor” de a-l reîntâlni pe Eric Cantona, o altă legendă a clubului, cel care se află în conducerea lui New York Cosmos, iar printre invitaţi s-a numărat şi Pele, de asemenea membru al staff-ului echipei americane.
 
Golul a fost frumos. Sper că am putut oferi fanilor multe amintiri de acest fel. A fost un privilegiu să joc alături de atât de mulţi jucători valoroşi la un astfel de club. Le mulţumesc celor care au organizat acest meci, pentru că ştiu câtă muncă s-a depus pentru ca totul să iasă bine”, a declarat la final Paul Scholes, care a strâns 676 de apariţii şi a marcat 150 de goluri în cei 17 ani petrecuţi în tricoul lui United.
 
Sir Alex Ferguson a fost cel care a tras concluzia: „Pentru mine, Scholes va rămâne unul dintre cei mai mari jucători ai lui United din toate timpurile”.
 

×
Subiecte în articol: Manchester United Sir Alex Ferguson
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close