Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Pe Mutu nu îl mai doare în cot: ?Mă simt bine?

Pe Mutu nu îl mai doare în cot: ?Mă simt bine?

Pe Mutu nu îl mai doare în cot: ?Mă simt bine?
25 Oct 2008   •   16:47

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat că este fericit că în sfârşit poate juca fără să fie afectat de problemele de sănătate pe care le-a avut în ultima perioadă. ?Mă simt bine şi mă bucur că au trecut problemele la cot. La partida de la Munchen am putut să joc fără toate problemele de sănătate care m-au urmărit în ultima perioadă. De acum înainte pot să arăt ceea ce am demonstrat cu adevărat în ultimii doi ani la Fiorentina?, a spus Mutu.
Internaţionalul român a vorbit şi despre accidentarea la genunchi, care a reprezentat motiv de contre între Federaţia Română şi clubul Fiorentina. ?Accidentarea la genunchi este şi ea în curs de vindecare, lucrez intens cu preparatorii echipei care îmi dau o mână de ajutor?, a precizat Mutu la conferinţa de presă a Fiorentinei dinaintea partidei de duminică, din Serie A, contra formaţiei Palermo.
Mutu a ţinut să lămurească şi zvonurile conform cărora leziunea sa la genunchi ar fi necesitat o intervenţie chirurghicală: ?Operaţia mea a fost propusă de staff-ul echipei naţionale a României, dar accidentarea la genunchi nu este aşa gravă încât să necesite o intervenţie chirurgicală. Aşa că am decis împreună cu medicii Fiorentinei ca metoda de vindecare să fie terapia şi exerciţiile la centru de fitness?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu fiorentina Victor Pițurcă
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close