Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Penalti cadou pentru Milan. Zenga se apropie de locurile europene. Rezultate Serie A (VIDEO)

Penalti cadou pentru Milan. Zenga se apropie de locurile europene. Rezultate Serie A (VIDEO)

Penalti cadou pentru Milan. Zenga se apropie de locurile europene. Rezultate Serie A (VIDEO)
16 Noi 2008   •   18:42

A 12-a etapă în Serie A în care se aşteptau replicile pretendentelor la titlu după victoria de ieri a lui Inter. Milan reuşeşte să treacă de Chievo, fără să forţeze prea mult. Un penalti a lui Kaka în minutul 15 a rezolvat partida. În acest fel se apropie la doar un punct de nerazzurri, care sunt pe primul loc.
De altfel, Milan a pierdut această poziţie săptămâna trecută, în egalul cu Lecce, iar cum Inter bătuse pe Palermo, o victorie era absolut necesară pentru a se ţine aproape.
Rossoneri avea o listă lungă de accidentaţi- Pirlo, Nesta, Maldini, Borriello, Ambrosini şi Antonini- toţi erau indisponibili. Kaka şi Ronaldinho urmau să îi servească lui Pippo Inzaghi.
Victoria cu penultima clasată nu este scutită de scandal. În minutul 14, Kaka este faultat de Bentivoglio. Se fluieră penalti, dar reluările arată că decizia este cel puţin controversată- contactul s-a produs în afara careului.
În schimb revelaţiile Napoli şi Udinese încetinesc în parcursul lor. Prima dintre ele pierde cu 3-1 acasă la Atalanta, iar Reggina bate în deplasarea de la Udinese 0-1, aceasta fiind prima victorie în deplasare.
Fiorentina suferă şi ea- cedează meciul cu 1-0 şi nu reuşeşte să menţină pasul cu primele clasificate.
Cel mai spectaculos meci a fost însă fără îndoială întâlnirea dintre Catania şi Torino cu un Mascare ce realizează tripleta şi astfel face scorul 3-2 în favoarea Cataniei.
Repertoriu complet pentru Mascara în faţa torinezilor, care poate meritau un punct. În schimb echipa lui Zenga se ţine bine şi a demonstrat încă o dată că este greu să fie bătută acasă- a pierdut un singur meci în acest sezon pe tern propriu.
Astfel, Catania sare la 21 de puncte şi este la un pas de locurile care o duc în Europa. Se afl[ pe poziţia a şaptea şi este la egalitate de puncte cu Udinese.

Penalti Kaka


Rezumat Catania-Torino



Rezultate în Serie A
AC Milan 1 - 0 Chievo
Atalanta 3 - 1 Napoli
Cagliari 1 - 0 Fiorentina
Catania 3 - 2 Torino
Sampdoria 3 - 2 Lecce
Siena 1 - 1 Bologna
Udinese 0 - 1 Reggina
21:30 AS Roma - Lazio

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Catania Walter Zenga Serie A
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close