Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Pentru a scăpa de un virus din stomac, Reghecampf trebuie să se dopeze

Pentru a scăpa de un virus din stomac, Reghecampf trebuie să se dopeze

Pentru a scăpa de un virus din stomac, Reghecampf trebuie să se dopeze
Sursa foto: Laurentiu Reghecampf
16 Ian 2009   •   16:20

Numai în pielea lui Laurenţiu Reghecampf să nu fii. Fundaşului român al lui Kaiserslautern i s-a descoperit un virus la stomac, care îi provoacă puternice dureri. Problema nu pare una foarte gravă, şi nici pentru Reghecampf nu părea, până a mers la medic. Acesta a dat verdictul: pentru a se face bine, fotbalistul trebuie să ia un medicament care conţine substanţe interzise şi să ia o pauză de şase luni.
În aceste condiţii, dacă vrea să scape de dureri şi, implicit, de virus, fostul fotbalist al Stelei trebuie, practic, să îşi asume riscul că va fi acuzat de dopaj. Astfel, el trebuie să nu se mai antreneze şi să nu mai joace pentru formaţia sa, alflată în liga secundă din Germania, până în vară.
"Nu mai am voie să mă antrenez până la vară. Trebuia să revin acum pe gazon, însă am mai făcut nişte analize şi au fost descoperite nişte probleme stomacale. Am un virus şi medicamentele pe care le iau ies pozitive la testul antidoping", s-a plâns Reghe, conform prosport.ro.
Românul în vârstă de 33 de ani este legitimat la formaţia din 2.Bundesliga din vara lui 2008, dar nu a reuşit să joace foarte mult, accidentându-se în octombrie.
Foto: sportard.wdr.de
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Laurentiu Reghecampf
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close