Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Pep Guardiola: ?Eliminarea lui Motta a ajutat pe Inter. Ne-a rămas La Liga?

Pep Guardiola: ?Eliminarea lui Motta a ajutat pe Inter. Ne-a rămas La Liga?

Pep Guardiola: ?Eliminarea lui Motta a ajutat pe Inter. Ne-a rămas La Liga?
Sursa foto: Pep Guardiola
29 Apr 2010   •   11:16

Tehnicianul Barcelonei, Pep Guardiola, nu şi-a putut duce echipa în finala Ligii Campionilor cu toate că a aliniat miercuri o formaţie ultra-ofensivă. Catalanul consideră că defensiva Interului era foarte greu de depăşit şi, mai mult, eliminarea milanezului Motta, în minutul 28, i-ar fi ajutat pe italieni. Tot ce le rămâne catalanilor este, acum, titlul în Primera Division.
?Eliminarea a influenţat jocul pentru că s-au retras şi mai mult, iar atacul este mult mai greu decât apărarea. Nouă ne-a lipsit cursivitatea în joc. Am avut multă posesie dar nu am reuşit să ne creăm multe ocazii din cauza spaţiului mic dintre linia lor de fundaş şi jucătorii de la mijlocul terenului. ?, s-a lamentat Guardiola, care doar în ultimele zece minute ale partidei a părut că are antidot pentru aşezarea defensivă a italienilor.
?Când sunt nouă jucători care se apără nu este uşor. Noi am încercat, dar ei s-au apărat excelent şi asta a fost?, a continuat tehnicianul de 39 de ani.
Eliminaţi din Liga Campionilor şi din Cupa Spaniei, catalanii mai au doar un obiectiv în acest final de sezon, păstrarea titlului de campioană în Spania.
?Trebuie să avem o discuţie între noi, să ne ridicăm de la pământ şi să ne pregătim pentru ceea ce ne aşteaptă.?, a încheiat Guardiola, potrivit Eurosport.
Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close