Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Pepe şi-a cerut scuze pentru că l-a călcat pe mână pe Messi: „Nu a fost intenţionat”

Pepe şi-a cerut scuze pentru că l-a călcat pe mână pe Messi: „Nu a fost intenţionat”

Pepe şi-a cerut scuze pentru că l-a călcat pe mână pe Messi: „Nu a fost intenţionat”
de M.T.    |    20 Ian 2012   •   12:50

Portughezul pepe şi-a cerut oficial scuze pentru gestul său din meciul de miercuri cu FC Barcelona, când l-a călcat pe mână pe Lionel Messi.

Gestul lusitanului, cunoscut ca un jucător care-şi pierde des cumpătul, a fost criticat în termeni duri de adversari, dar şi de presa spaniolă apropiată celor de la Real Madrid, care consideră că fostul fotbalist de la FC Porto nu are ce căuta la un club de talia celui din capitala Spaniei.

Nu a fost un gest intenţionat. Cu toate acestea, dacă Messi s.a simţit ofensat, îi cer scuze. Tot ce îmi doresc este să-mi apăr echipa şi clubul, lucru pentru care îmi dau şi sufletul. Niciodată însă nu mi-a trecut prin minte să rănesc un alt coleg de meserie”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al madrilenilor.

La finalul meciului tur din sferturile de finală ale Cupei Regelui, pe care catalanii au câştigat-o cu 2-1, Xavi a numit gestul lui Pepe „fără sens şi lamentabil”, în timp ce Carles Puyol a spus că „aşa ceva nu este normal şi trebuie acţionat în acest sens”.

De cealaltă parte, Jose Mourinho, tehnicianul madrilenilor, a declarat că nu a văzut incidentul, dar dacă imaginile confirmă că Pepe l-a călcat intenţionat pe mână pe Messi este un gest condamnabil.

 

×
Subiecte în articol: pepe Lionel Messi FC Barcelona Real Madrid
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close