Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Pericol pentru Schalke, după înfrângerea de acasă cu Manchester City

Pericol pentru Schalke, după înfrângerea de acasă cu Manchester City

Pericol pentru Schalke, după înfrângerea de acasă cu Manchester City
27 Noi 2008   •   23:11

Manchester City a făcut un pas important spre 16-imile Cupei UEFA, după ce golurile lui Benjani Mwaruwari şi Stephen Ireland i-au adus victoria pe terenul lui Schalke 04.
Fără starul Robinho, rămas la Manchester din cauza unei accidentări, City a controlat partida de la Gelsenkirchen. Benjani a înscris în poarta goală după un contraatac rapid în prima repriză, când pasa lui Dean Sturridge a trecut printre doi fundaşi şi portarul gazdelor.
Ireland a crezut că a înscris golul doi al oaspeţilor când a deviat un şut al lui Benjani, însă a fost semnalizat corect în ofsaid. Totuşi, echipa din Premier League a continuat să facă ravagii pe contraatac şi după pauză, iar Neuer a parat şutul lui Shaun Wright-Phillips înainte ca Ireland să marcheze pentru 2-0 în minutul 66. Mijlocaşul a făcut un schimb de pase cu Benjani şi o deviere l-a lăsat liber cu portarul Neuer, pe care l-a executat fără probleme.
În cealaltă partidă a grupei, Paris Saint Germain a remizat pe teren propriu cu Racing Santander, scor 2-2, în timp ce Twente a stat în această etapă. Kezman a deschis scorul pentru PSG în minutul 5 şi Luyindula a făcut 2-0 în minutul 32, însă oaspeţii au avut puterea să revină pe tabela de marcat, ajutaţi şi de autogolul lui Traore din minutul 39. Scorul final a fost stabilit de Colsa în minutul 56 al partidei.
Clasamentul grupei A
1. Manchester City ? 6 puncte, 2 partide
2. Schalke ? 4p, 3p
3. Twente ? 3p, 2p
4. Racing ? 2p, 3p
5. PSG ? 1p, 2p
Antena3.ro

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close