Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Pessotto a vorbit în premieră despre cum nu a reuşit să se omoare în 2006

Pessotto a vorbit în premieră despre cum nu a reuşit să se omoare în 2006

Pessotto a vorbit în premieră despre cum nu a reuşit să se omoare în 2006
18 Dec 2008   •   16:54

Team manager-ul clubului Juventus, Gianluca Pessotto, a discutat pentru prima oară despre tentativa eşuată de suicid. Fostul star al apărării lui Juve a sărit de la un balcon al sediului clubului pe 27 iunie 2006, după izbucnirea scandalului Calciopoli.
Din fericire, Pessotto a supravieţuit căderii şi s-a întors în spatele scenei de fotbal pentru Bătrâna Doamnă. "Tot ce făcusem pe teren era şters cu buretele. A fost ca o lovitură primită în cap fără să ştiu de unde a venit. M-am simţit persecutat, pentru că eram urmărit ca şi cum eram cel mai teribil agresor", îşi aminteşte Pessotto pentru La Stampa.
"Eram la sediul clubului şi voiam să plec acasă. Am închis lumina şi m-am trezit opt sau nouă zile mai târziu. Când m-am trezit, un psihiatru mi-a explicat totul. Nu am putut să mănânc trei sau patru zile, încercând să înţeleg ce s-a întâmplat. Încă nu pot înţelege motivul pentru care am încercat să fac aşa ceva le sediul clubului. Poate ştiam că este o loc sigur pentru mine, într-un anumit mod", a mai spus Pesotto.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Juventus Torino
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close