Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Petrescu a primit ofertă concretă din Serie A. "Nu ştiu, am început o treabă la Krasnodar"

Petrescu a primit ofertă concretă din Serie A. "Nu ştiu, am început o treabă la Krasnodar"

Petrescu a primit ofertă concretă din Serie A. "Nu ştiu, am început o treabă la Krasnodar"
Sursa foto: dan petrescu
26 Ian 2010   •   13:16

Fostul antrenor al Unirii Urziceni nu duce lipsă de oferte, cu toate că abia a semna un contract pe trei ani cu Kuban Krasnodar. Italienii de la Livorno l-au contactat deja pe "Bursuc" şi declară că demersul lor nu este total lipsit de şanse, spunând că tehnicianul nu este mulţumit de condiţiile din Rusia. Petrescu, însă, spune că nu are de gând să îşi încheie contractul cu cazacii după doar o lună.
"Sunt în tratative cu cu Dan Petrescu. Aştept un răspuns. Am vorbit cu el şi mi-a spus că a semnat cu un club din Rusia, dar că nu e mulţumit acolo deoarece i-au promis ceva şi nu se ţin de cuvânt", a declarat Aldo Spinelli, preşedintele lui Livorno, pentru un post de radio din Italia.
Petrescu a primis că îi va da un răspuns cât de curând, iar italienii au sperată că influenţa lui Spinelli între români va fi decisivă. Oficialul lui Livorno este cel care l-a dus pe la Dan Petrescu în Italia de la Steaua, în 1993. Cu toate acestea, "Bursucul" a dat de înţeles că nu va accepta oferta italienilor.
""Este a doua oară când cei de acolo m-au ofertat. O propunere nu se refuză, mai ales când este foarte tentantă, însă am decis să rămân şi să fac treabă la Krasnodar", a declarat Petrescu pentru Gsp.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Petrescu Kuban Krasnodar Serie A
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close