Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Planurile lui Messi&Co afectate de norul de cenuşă vulcanică

Planurile lui Messi&Co afectate de norul de cenuşă vulcanică

Planurile lui Messi&Co afectate de norul de cenuşă vulcanică
Sursa foto: Foto: EPA/Intact Images
24 Mai 2011   •   10:48

Pregătirile Barcelonei pentru finala Ligii Campionilor ar putea fi întrerupte de norul de cenuşă vulcanică din Islanda care se extinde spre Marea Britanie. Clubul se va decide marţi dacă va pleca mai repede spre Londra, după ce vulcanul Grimsvotn a provocat mai multe amânări de zboruri.

Barcelona urma să plece joc la Londra pentru meciul cu Manchester United care va avea loc sâmbătă pe stadionul Wembley. "Dacă ne spun că nu putem risca această călătorie, vom pleca mâine. Dacă nu e nicio problemă, atunci plecăm conform planului. Nu vrem să riscăm", a explicat Pep Guardiola.

Barcelona a fost forţată să călătorească în Italia cu autocarul pentru un meci cu Inter Milano în semifinala din sezonul trecut al Ligii Campionilor, meci pierdut cu 1-3, după ce vulcanul Eyjafjallajokull a erupt şi a provocat multe probleme traficului aerian pe întregul continent.

Probleme îşi fac şi cei 12.000 de fani catalani care vor însoţi echipa în Anglia, iar Guardiola a declarat că exclude din start posibilitatea amânării finalei dacă norul vulcanic va creea probleme. "Finala se va juca sâmbătă. UEFA nu va schimba data finalei. Să sperăm că vulcanul nu le va creea probleme fanilor care vor să vină la meci. Ar fi păcat să jucăm finala pe un stadion jumătate gol", a spus Guardiola.


×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close