Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Platini: "Echipele au destui jucători, nu amânăm meciuri daca iau unii gripa de tip nou"

Platini: "Echipele au destui jucători, nu amânăm meciuri daca iau unii gripa de tip nou"

Platini: "Echipele au destui jucători, nu amânăm meciuri daca iau unii gripa de tip nou"
Sursa foto: michel platini
05 Noi 2009   •   18:26

Forul fotbalistic european nu va obliga jucătorii să se vaccineze împotriva gripei de tip nou. Preşedintele UEFA, Michel Platini, a anunţat că pandemia de gripă cauzată de virusul A H1N1 nu va afecta competiţiile europene şi spune că nici un meci european nu va fi amânat din cauza bolii, chiar în cazul în care vor fi atinşi de maladie jucători ai echipelor implicate.
"Eu nu sunt doctor şi nu pot să dau sfaturi jucătorilor sau suporterilor pentru a se proteja de acest virus. Jucătorii nu au nici o obligaţie să se vaccineze şi nici nu am de gând să le impun lor, sau suporterilor, să se vaccineze de asemenea", a explicat preşedintele UEFA, conform gsp.
Oficialul forului european consideră că programul competiţional este, chiar şi fără modificări, unul foarte încărcat, motiv pentru care orice amânare de meciuri ar fi o mare bătaie de cap.Platini consideră că ar trebui să se evite pe cât posibil amânare de meciuri.
"Dacă există jucători care nu pot juca din cauza gripei porcine nu înseamnă că trebuie să amânăm meciuri. Fiecare echipă are în lot 30 de jucători, destui pentru a face faţă", a precizat preşedintele UEFA.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Michel Platini virus pandemie UEFA
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close