Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Plătit ca un rege, îndrumat ca un copil. Real Madrid îi spune lui Ronaldo să se căsătorească

Plătit ca un rege, îndrumat ca un copil. Real Madrid îi spune lui Ronaldo să se căsătorească

Plătit ca un rege, îndrumat ca un copil. Real Madrid îi spune lui Ronaldo să se căsătorească
Sursa foto: cristiano ronaldo
28 Iun 2009   •   16:46

Un salariu mare înseamnă şi responsabilităţi mari, iar Cristiano Ronaldo, vedeta transferată de Real Madrid câştigă 13 milioane de euro pe an în capitala Spaniei. Astfel, pretenţiile preşedintelui clubului, Florentino Perez, de la portughez sunt pe măsură. Oficialul spaniol i-ar sugerat discret fotbalistului să se căsătorească şi să aibă copii pentru a scăpa de atenţia presei de scandal şi pentru a se putea concentra pe jocul său.
Oficialii lui Real Madrid nu sunt deloc liniştiţi când se gândesc că jucătorul pentru care au plătit 94 de milioane de euro s-ar putea pierde dacă şi-ar dedica viaţa distracţiei şi exceselor. Paparazzi şi distracţiile Madridului l-au făcut pe Florentino Perez să se gândească la angajarea de personal specializat pentru a-l proteja pe jucător, idee împărăşită şi de Jorge Valdano, directorul general al clubului.
"Ne preocupã tot ce este legat de Cristiano. Dacã va fi necesar, clubul îi va angaja bodyguarzi", a declarat Valdano, potrivit Mediafax.
Madrilenii s-au "ars", deja în prima perioadă galactică, David Beckham şi Ronaldo al Braziliei fiind prezenţi mai mult în paginile de scandal pentru aventurile lor decât la antrenamente.
Kaka va fi prezentat ca la Hollywood
Încep prezentările achiziţiilor lui Real Madrid şi vicecampioana Spaniei nu duce deloc lipsă de motive de "laudă". Ricardo Kaka, brazilianul luat de la AC Milan pentru 67 de milioane de euro, va fi prezentat oficial presei marţi, la Stadionul Santiago Bernabeu, într-o ceremonie care va avea loc pe o scenă. Şi mai mult, evenimentul va avea loc la ora 21, de "prime-time", atunci când încep ştirile în Spania, ceea ce înseamnă că evenimentul va fi transmis în direct de toate televiziunile.
"Madridul va fi din nou centrul lumii. Este ora perfectă pentru America de Sud şi, mai ales, pentru Brazilia. Va fi dimineaţă în Asia şi Japonia va putea să îl vadă pe fotbalist în tricoul madrilen. Totul este bine gândit", precizează presa spaniolă, potrivit Mediafax.
Nici fanii nu vor ignora evenimentul, 50.000 de suporteri fiind aşteptaţi în tribunele stadionului. Este de aşteptat ca şi prezentarea lui Cristiano Ronaldo, care va avea loc pe 6 iulie, să fie cel puţin la fel de grandioaasă, în timp ce aceea a lui Raul Albiol, adus de la Valencia pentru 15 milioane de euro, nivelul show-ului să fie mai scăzut.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo casatorie Real Madrid
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close