Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ploaie de goluri în Liga Campionilor. AS Roma, umilită de Bayern Munchen

Ploaie de goluri în Liga Campionilor. AS Roma, umilită de Bayern Munchen

Ploaie de goluri în Liga Campionilor. AS Roma, umilită de Bayern Munchen
de M.C.    |    21 Oct 2014   •   23:49

Seară cu goluri multe şi surprize mai puţine în Liga Campionilor, unde spectacolul a fost la el acasă.

Vicecampioana Italiei, AS Roma, a primit o lecţie de fotbal de la Bayer Munchen, chiar dacă înaintea partidei romanii spuneau că în Europa joacă mult mai bine decât o fac în campionat. Elevii lui Pep Guardiola au stabilit recordul de goluri marcate într-un meci al actualei ediţii de Ligă, după un neverosimil 7 - 1, la Roma.

Şahtior Doneţk, echipa antrenată de Mircea Lucescu, deşi nu se simte foarte bine în campionat, în contextul evenimentelor din Ucraina, a făcut scor în Belarus, cu Bate Borisov, marcând tot de şapte ori. Toate reuşitele au fost semnate de „legiunea braziliană”, Luiz Adriano fiind autor a cinci dintre ele. Brazilianul a egalat astfel recordul lui Lionel Messi, singurul care a mai marcat de cinci ori în actualul format al Ligii, în afara tururilor preliminare. Elevul lui Mircea Lucescu a stabilit un nou record, cel pentru cel mai rapid hattrick, în timp ce echipa sa a intrat în anale, fiind prima care marchează de 6 ori într-o singură repriză.

Chelsea lui Jose Mourinho s-a impus clar în faţa lui Maribor, marcând „doar” de 6 ori, în timp ce FC Porto a trecut de Athletic Bilbao, scor 2 - 1.

Surprinzător a fost semi-eşecul înregistrat de City la Moscova, englezii fiind egalaţi după ce au avut un avantaj de două goluri.

Dramatismul a atins cele mai mari cote în Germania, Schalke obţinând o victorie la limită în ultimele minute ale jocului, după ce Sporting a reuşit să egaleze de trei ori pe parcursul partidei.

Rezultatele partidelor de marţi din Liga Campionilor:

ŢSKA Moscova - Manchester City 2 - 2

Roma - Bayern Munchen 1 - 7

APOEL - PSG 0 - 1

Barcelona - Ajax 3 - 1

Chelsea - Maribor 6 - 0

Schalke - Sporting 4 - 3

BATE Borisov - Şahtior 0 - 7

FC Porto - Athletic Bilbao 2 - 1

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close