Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Porto şi Săpunaru, în avantaj după 2-2 la Atletico Madrid

Porto şi Săpunaru, în avantaj după 2-2 la Atletico Madrid

Porto şi Săpunaru, în avantaj după 2-2 la Atletico Madrid
25 Feb 2009   •   01:14

Lisandro Lopez a ajuns la cota de şase goluri în Liga Campionilor în acest sezon, iar campioana Portugaliei, FC Porto, a revenit de două ori pentru a obţine un meritat rezultat de egalitate, scor 2-2, în deplasarea de la Atletico Madrid.
Maxi Rodriguez a oferit gazdelor un start perfect în capitala Spaniei, deschizând scorul în minutul trei, dar portughezii au dominat apoi partida. Lisandro a egalat la mijlocul primei reprize şi, deşi Diego Forlan a restabilit avantajul celor de la Atletico înainte de pauză, atacantul argentinian avea să fie eroul meciului. Lisandro a stabilit scorul final în minutul 72 şi FC Porto, la care Cristian Săpunaru a fost titular şi a primit un cartonaş galben în minutul 28, are prima şansă la calificarea în sferturile de finală.
Porto a irosit câteva şanse bune pe parcursul celor 90 de minute de joc, iar golul al doilea al gazdelor a venit în urma unei greşeli majore a portarului. Asta l-a determinat pe Lisandro să spună la finalul partidei că echipa lui merita mai mult decât un egal. ?Chiar dacă e un rezultat bun, puteam să înscriem mai multe goluri, dacă eram puţin mai inteligenţi şi calmi la finalizare. Ne-am dorit victoria şi meritam să o obţinem. Orice se poate întâmpla. Meciul de acasă va fi greu, dar noi vrem să ne calificăm?, a declarat Lisandro.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close