Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Portsmouth a scăpat de interdicţia de a aduce jucători. Cociş are "verde" pentru transfer

Portsmouth a scăpat de interdicţia de a aduce jucători. Cociş are "verde" pentru transfer

Portsmouth a scăpat de interdicţia de a aduce jucători. Cociş are "verde" pentru transfer
Sursa foto: razvan cocis
26 Ian 2010   •   17:07

Clubul englez Portsmouth a fost absolvită, marţi, de interdicţia de a transfera jucători de către conducerea Premier League. Vestea este una excelentă pentru internaţionalul român Răzvan Cociş, care are astfel liber pentru a semna cu "The Blues". Portsmouth fusese sancţionată de Liga engleză cu imposibilitatea de a transfera după ce nu a onorat mai multe rate pentru cumpărarea lui Sulley Muntari de la Udinese.
Conducerea Premier League a constatat, marţi, că echipa aflată pe ultimul loc în clasamentul din Anglia şi-a achitat toate datoriile faţă de clubul italian şi, pe lângă ridicarea interdicţiei pe care o dictase, a înapoiat clubului două milioane de euro din drepturile TV. Suma fusese reţinută până când "Pompey" îşi plătea datoriile faţă de Udinese.
Răzvan Cociş a ajuns deja la un acord cu Portsmouth în privinţa unui contract, a trecut de vizita medicală, iar ultimul impediment pentru a semna era faptul că englezii nu puteau aduce jucători.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Premier League Udinese
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close