Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Portsmouth - Manchester United 1-4. Rooney, autorul unui hat-trick. Rezultate Anglia

Portsmouth - Manchester United 1-4. Rooney, autorul unui hat-trick. Rezultate Anglia

Portsmouth - Manchester United 1-4. Rooney, autorul unui hat-trick. Rezultate Anglia
Sursa foto: wayne rooney
28 Noi 2009   •   21:54

Manchester United a reuşit să câştige o partidă dificilă, în deplasarea de la Portsmouth, datorită celor trei goluri marcate de Wayne Rooney, dintre care două din penalty. Cele trei puncte ar putea ajuta Manchester United să se apropie la două puncte de liderul detaşat, Chelsea, care are un meci extrem de greu în această etapă cu Arsenal.
Echipa lui Alex Ferguson a fost cea care a deschis scorul pe Fratton Park. Wayne Rooney a fost pus la pământ în careu de Brown în minutul 24, iar internaţionalul englez a transformat chiar el lovitura de pedeapsă primită. Gazdele au egalat în minutul 32, când Boateng a transformat şi el un penalty şi a stabilit scorul pauzei.
Tot Rooney a readus Manchester în avantaj, în minutul 48, cu un şut din apropiere după o pasă lobată de la Giggs. Majorarea avantajului a fost reuşită de acelaşi atacant Rooney, care a beneficiat de încă o şansă de la punctul cu var şi l-a bătut iar pe Begovic. Giggs a dus scorul la 4-1 în minutul 87, dintr-o lovitură liberă executată superb. Golul a fost unul jubiliar şi a reprezintat a 100-a reuşit a galezului în Premier League.
Alte rezultate
Blackburn - Stoke City 0-0
Wigan - Sunderland 1-0
West Ham - Burnley 5-3
Manchester City - Hull City 1-1
Fulham - Bolton 1-1
Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close