Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Posibilitate şocantă: Beckham în liga a 3-a din Anglia

Posibilitate şocantă: Beckham în liga a 3-a din Anglia

Posibilitate şocantă: Beckham în liga a 3-a din Anglia
Sursa foto: David Beckham
30 Ian 2009   •   18:00

David Beckham nu încetează să şocheze şi ridică ştacheta la nebuniile pe care le face. Legitimat la gruparea americană Los Angeles Galaxy şi împrumutat până în martie la granzii italieni AC Milan, Becks ar putea să ajungă, într-un final, la Leyton Orient, echipă care se bate în coada clasamentului din League One, a treia divizie din Anglia! Mijlocaşul se interesează să cumpere clubul anonim, lucru care ar duce, probabil, şi la legitimarea sa ca jucător pentru club.
Mijlocaşul englez nu ar vrea să cumpere, personal, clubul, dar l-a trimis pe prietenul său, Terry Byrne, să negocieze tranzacţia nu patronul şi preşedintele Barry Hearn. Acesta este cunoscut şi ca un înfocat suporter al echipei pe care o conduce. Hearn nu a negat, deloc, informaţia, declarând pentru site-ul britanic thesun.co.uk:
"Este adevărat că mă aflu în negocieri cu Terry Byrne pentru posibilitatea de a vinde clubul Orient. Am zis întotdeauna că sunt un fan al clubului, dar asta nu înseamnă că trebuie să rămân patron dacă nu îi mai pot asigura supravieţuirea pe termen lung", a conchis Barry Hearn.
"În acest moment doar purtăm discuţii, dar nu e nevoie decât de un minut pentru a ajunge la un acord, dacă acest lucru este în interesul clubului", a încheiat patronul, încântat de posibilitatea ivită.
Terry Byrne este cel mai bun prieten şi sfătuitor al lui Beckham, motiv pentru care se poate deduce faptul că fotbalistul se află în spatele acestei afaceri. Byrne este un fost fizioterapeut al echipei naţionale a Angliei prezentă la Campionatul Mondial din Franţa, din 1998. Cei doi au rămas amici după eliminarea lui Becks în meciul cu Argentina, Byrne venind la fotbalist după meci pentru a-l îmbărbăta.
David Beckham s-a născut în Leytonstone şi vrea, astfel, să se implice personal la echipa pe care o susţinea când era copil.
Foto: www.mindoversports.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham Los Angeles Galaxy AC Milan
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close