Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Pozna(n) poloneză: Lech merge în 16-imi, după victoria cu Feyenoord. Depor lasă Nancy acasă

Pozna(n) poloneză: Lech merge în 16-imi, după victoria cu Feyenoord. Depor lasă Nancy acasă

Pozna(n) poloneză: Lech merge în 16-imi, după victoria cu Feyenoord. Depor lasă Nancy acasă
18 Dec 2008   •   01:08

Deportivo La Coruna şi Lech Poznan au obţinut fiecare victorii în ultima etapă a grupei H din Cupa UEFA care le-au asigurat calificarea în primăvara europeană, alături de liderul incontestabil ŢSKA Moscova. Formaţia din Rusia nu a jucat miercuri, dar deja obţinuse calificarea în 16-imi, după ce a obţinut maximum de puncte în patru etape din grupă.
La începutul serii, doar Feyenoord putea să nu se califice în 16-imi, dar Lech Poznan s-a deplasat în Olanda ştiind că gazdele nu se vor preda şi că vor avea nevoie de o victorie pentru a continua aventura europeană. După un meci strâns pe stadionul De Kuip, formaţia poloneză a ieşit învingătoare, scor 1-0, graţie golului înscris în minutul 26 de fundaşul stânga Ivan Djurdjevic. Clubul polonez a întâmpinat probleme în anumite momente, când Feyenoord a încercat să-şi salveze mândria, însă tripla câştigătoare a Cupei UEFA nu a putut găsi golul izbăvitor.
Poznan termină astfel pe locul trei în grupa H, ceea ce înseamnă că va întâlni în următoarea rundă o câştigătoare dintr-o altă grupă, tragerea la sorţi urmând să aibă loc vineri, la ora 14:00.
În Spania, Deportivo La Coruna a învins Nancy cu acelaşi scor, 1-0, pentru a pune capăt evoluţiei francezilor în acest sezon al Cupei UEFA. Un egal ar fi fost suficient pentru Nancy să se califice, dar rezerva Rodolfo Bodipo a fost eroul lui Depor, golul său din minutul 74 aducând locul doi în grupă şi o adversară din Liga Campionilor, al cărei nume îl veţi afla vineri pe site-ul www.antena3.ro/sport.
Clasament
1. ŢSKA Moscova - 12 puncte
2. Deportivo - 7p
3. Lech - 5p
4. Nancy - 4p
5. Feyenoord - 0p
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: TSKA Moscova Cupa UEFA
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close