Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Preliminarii CE 2012: Germania îşi păstrează punctajul maxim. Feroe bate Estonia

Preliminarii CE 2012: Germania îşi păstrează punctajul maxim. Feroe bate Estonia

Preliminarii CE 2012: Germania îşi păstrează punctajul maxim. Feroe bate Estonia
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
07 Iun 2011   •   23:39

Germania îşi păstrează punctajul maxim în Grupa A a preliminariilor pentru Campionatul European din 2012, după ce a învins cu 3-1 în deplasarea din Azerbaidjan. Mezut Ozil, Mario Gomez şi Andre Schurrle au marcat pentru naţionala pregătită de Joachim Low, în timp ce golul de onoare al azerilor a fost reuşit de Huseynov.

 
După şapte meciuri, Germania are 21 de puncte, cu zece mai multe decât următoarea clasată, Belgia. În schimb, Azerbaidjanul, echipă antrenată de germanul Berti Vogts, rămâne penultima în clasamentul grupei, cu numai 3 puncte.
 
Bomba serii a deturnat-o Insulele Feroe, care a obţinut prima victorie din actuala campanie de calificare, 2-0 pe teren propriu cu Estonia. Feroezii au deschis scorul din penalty, prin Benjaminsen, pentru ca imediat după startul părţii secunde să-şi dubleze avantajul în urma golului marcat de Hansen.
 
În ciuda acestui succes, naţionala din Insulele Feroe continuă să fie pe ultimul loc, cu 4 puncte, într-o grupă dominată autoritar de Italia.
 
Ibrahimovic a reuşit un hattrick, iar Kallstrom şi Bajrami au punctat şi ei câte o dată pentru victoria Suediei cu 5-0 în faţa Finlandei. Suedezii fac 15 puncte şi ocupă locul secund în Grupa E, în care lider este Olanda, în timp ce Ungaria continuă să spere la un loc de baraj după ce a învins în deplasarea din San Marino cu 3-0 prin golurile înscrise de Liptak, Szabics şi Koman.
 
Grupa A
 
Azerbaidjan - Germania 1-3 (Huseynov 89 / Ozil 30, Gomez 41, Schurrle 90+3)
 
Grupa C
 
Insulele Feroe - Estonia 2-0 (Benjaminsen 43 pen, A.Hansen 47)
 
Grupa E 
 
Suedia - Finlanda 5-0 (Kallstrom 12, Ibrahimovic 31, 35, 53, Bajrami 83)
San Marino - Ungaria 0-3 (Liptak 40, Szabics 49, Koman 83)
 

×
Subiecte în articol: Germania Suedia
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close