Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Preliminarii CE 2012, Grupa D: Belarus şi Bosnia câştigă, România cade pe locul 4

Preliminarii CE 2012, Grupa D: Belarus şi Bosnia câştigă, România cade pe locul 4

Preliminarii CE 2012, Grupa D: Belarus şi Bosnia câştigă, România cade pe locul 4
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
07 Iun 2011   •   23:12

Naţionala Belaruslui şi-a consolidat poziţia a doua în Grupa D a preliminariilor pentru Campionatul European din 2012, după ce a învins pe teren propriu Luxembourgul cu 2-0, în timp ce Bosnia a câştigat cu acelaşi scor întâlnirea cu Albania de la Zenica. În aceste condiţii, situaţia naţionalei României se complică, tricolorii coborând pe poziţia a patra.

 
Bieloruşii nu au fost deloc lipsiţi de emoţii în meciul cu lanterna Grupei D. Echipa germanului Bernd Stange a avut nevoie de 48 de minute şi un penalty pentru a deschide scorul în faţa amatorilor din Luxembourg. Kornilenko a transformat lovitura de pedeapsă, pentru ca Putilo să stabilească rezultatul final cu un sfert de oră înainte de sfârşitul meciului desfăşurat la Minsk.
 
În urma acestei victorii, echipa Belarusului rămâne pe locul secund în grupă, cu 12 puncte, patru mai multe decât România, tricolorii având însă şi o partidă mai puţin disputată.
 
Pe acelaşi teren unde a învins România cu 2-1, naţionala Bosniei a trecut cu scorul de 2-0 de Albania. Golurile bosniacilor au fost înscrise de Medunjanin (67) şi de Maletic (90+1). Echipa lui Safet Susic face 10 puncte şi urcă pe poziţia a treia în grupă, urmând să întâlnească de două ori Belarusul la începutul lunii septembrie.
 
Clasament Grupa D
 
1.Franţa 13p (6j)
2.Belarus 12p (7j)
3.Bosnia 10p (6j)
4.România 8p (6j)
5.Albania 8p (6j)
6.Luxembourg 1p (7j)

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close