Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Preliminarii CE 2012, Grupa D: Victorii categorice pentru Franţa şi Bosnia

Preliminarii CE 2012, Grupa D: Victorii categorice pentru Franţa şi Bosnia

Preliminarii CE 2012, Grupa D: Victorii categorice pentru Franţa şi Bosnia
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    07 Oct 2011   •   23:52

Franţa şi Bosnia se vor lupta pentru primul loc în grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012. Cele două echipe au obţinut victorii categorice vineri seară în meciurile cu Albania, respectiv Luxemburg, iar duelul direct de pe 11 octombrie, de la Paris, va decide cine merge direct la turneul final şi cine va juca barajul pentru calificare.

 
Pe Stade de France din Paris, echipa antrenată de Laurent Blanc a deschis scorul în faţa Albaniei încă din minutul 11, prin Florent Malouda. „Cocoşii” şi-au dublat avantajul până la pauză, după golul marcat de Loic Remy, iar Reveillere a punctat şi el în repriza a doua, consfinţind un succes reconfortant pentru Franţa, care are şi varianta unui egal în partida de marţi pentru a se califica la Euro.
 
La Zenica, Bosnia a rezolvat problema învingătoarei în meciul cu Luxemburg după numai 22 de minute. Doar de atât au avut nevoie elevii lui Safet Susic pentru a se desprinde la 3-0, după golurile marcate de Dzeko şi Misimovic, de două ori, mijlocaşul lui Dinamo Moscova reuşind să înscrie din lovitură liberă şi din penalty.
 
Noul jucător al lui AS Roma, Pjanic, a dus scorul la 4-0 înainte de pauză, cu o execuţie spectaculoasă de la marginea careului, pentru ca Medunjanin să stabilească rezultatul final în minutul 51.
 
În afară de „finala grupei”, pe 11 octombrie este programat, la Tirana, meciul dintre Albania şi România.
 
Rezultate grupa D: Bosnia - Luxemburg 5-0, Franţa - Albania 3-0
 
Clasament grupa D: 1.Franţa 20p (9j), 2.Bosnia 19p (9j), 3.România 13p (9j), 4.Belarus 13p (10j), 5.Albania 8p (9j), 6.Luxemburg 4p (10 j).
 
 

×
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close