Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Preliminarii CM 2010, Grupa 6. Anglia s-a calificat la "mondiale", după 5-1 cu Croaţia (VIDEO)

Preliminarii CM 2010, Grupa 6. Anglia s-a calificat la "mondiale", după 5-1 cu Croaţia (VIDEO)

Preliminarii CM 2010, Grupa 6. Anglia s-a calificat la "mondiale", după 5-1 cu Croaţia (VIDEO)
10 Sep 2009   •   01:28

Anglia s-a calificat pentru Cupa Mondială din vara viitoare, după o victorie de răsunet, 5-1 împotriva Croaţiei, cu Frank Lampard şi Steven Gerrard înscriind ambii câte o "dublă".

Victoria a menţinut un porcentaj de 100% al victoriilor pentru Anglia în grupa a şasea şi a şters o parte din amintirile neplăcute oferite de acelaşi adversar, în urmă cu doi ani, când naţionala engleză a ratat calificarea la Euro 2008 după ce Croaţia a învins cu 3-2 pe Wembley.

Eduardo a înscris acum golul de onoare pentru oaspeţi, iar Wayne Rooney a adăugat un al cincelea gol cu 12 minute înainte de final, pecetluind calificarea Angliei la "mondiale" cu două etape înainte de final.

De partea cealaltă, Croaţia mai păstrează emoţiile unui duel de la distanţă cu Ucraina, însă trebuie să fie recunoscătoare bieloruşilor care au ţinut în şah adversara lor, scor 0-0, la Minsk. Cu două puncte avans în clasamentul grupei şi un meci în plus disputat, Croaţia va juca în ultima etapă în Kazahstan, în timp ce Ucraina primeşte pe 10 octombrie vizita Angliei, ca apoi să se deplaseze în Andorra. În cazul unei victorii în faţa naţionalei lui Fabio Capello, Ucraina abordează ultima etapă a preliminariilor cu prima şansă de a obţine locul de play-off.



În cealaltă partidă de miercuri, Kazahstan a învins în Andorra cu 3-1.

Clasamentul grupei, după 8 etape:
1. Anglia - 24p
2. Croaţia - 17p (9j)
3. Ucraina - 15p
4. Belarus - 10p
5. Kazahstan - 6p
6. Andorra - 0p (9j)

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: preliminarii CM 2010
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close