Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Preliminarii CM 2010, Grupa 7. Franţa smulge o remiză în Serbia şi calificarea se mai joacă

Preliminarii CM 2010, Grupa 7. Franţa smulge o remiză în Serbia şi calificarea se mai joacă

Preliminarii CM 2010, Grupa 7. Franţa smulge o remiză în Serbia şi calificarea se mai joacă
10 Sep 2009   •   00:54

În ciuda faptului că au jucat în inferioritate numerică preţ de 81 de minute, francezii au reuşit să remizeze, scor 1-1, la Belgrad, şi să strice sărbătoarea Serbiei, care se pregătea să îşi facă bagajele pentru Africa de Sud.

Serbia a avut soarta în propriile mâini şi totul părea să meargă conform planului când portarul oaspeţilor, Hugo Lloris, a fost eliminat în minutul nouă pentru un fault în careu la Nikola Zigic. Nenad Milijas a transformat penalty-ul rezultat, iar Cupa Mondială era la doar un pas. Thierry Henry a reuşit însă să egaleze în minutul 31, când a înscris al 50-lea său gol internaţional şi a readus Franţa la patru puncte de Serbia, cu două etape înainte de final.

Sârbii vor trebui să se concentreze la maxim pentru a nu pierde primul loc în grupă, având un meci dificil cu România, pe teren propriu, şi o deplasare în Lituania, în timp ce Franţa primeşte pe teren propriu Austria şi Insulele Feroe. Două puncte în aceste partide ar putea fi suficiente pentru sârbi, cu condiţia ca Franţa să nu obţină un avantaj mai mare de şapte goluri în eventualele victorii de la Paris.

Clasamentul grupei, după 8 etape:
1. Serbia - 19p
2. Franţa - 15p
3. Austria - 11p
4. Lituania - 9p
5. România - 9p
6. Insulele Feroe - 4p

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: preliminarii CM 2010
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close