Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Preliminarii CM 2014, grupa D: Victorii pentru Olanda şi Ungaria

Preliminarii CM 2014, grupa D: Victorii pentru Olanda şi Ungaria

Preliminarii CM 2014, grupa D: Victorii pentru Olanda şi Ungaria
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    12 Oct 2012   •   23:42

România a câştigat duelul direct de la Istanbul în faţa Turciei, dar celelalte contracandidate ale tricolorilor pentru calificarea la Cupa Mondială din 2014, Olanda şi Ungaria, au obţinut de asemenea victorii în etapa a treia din grupa D.

La Rotterdam, principala favorită, Olanda, şi-a permis luxul de a-l ţine pe banca de rezerve pe Robin Van Persie, însă şi în aceste condiţii, nu a avut nicio emoţie în partida cu Andorra, împotriva căreia s-a impus cu 3-0.

Gazdele conduceau deja cu 2-0 după doar un sfert de oră, în urma reuşitelor semnate de Rafael van der Vaart şi Klaas-Jan Huntelaar, rezultatul final fiind stabilit în minutul 50 de Ruben Schaken.

În cealaltă partidă din grupa României, la Tallinn, Ungaria a învins Estonia cu 1-0, prin golul marcat de Tamas Hajnal în primul minut al reprizei secunde.

În clasamentul grupei, Olanda şi România  sunt la egalitate, cu câte 9 puncte, Ungaria a strâns 6 puncte, Turcia doar 3, în timp ce Estonia şi Andorra rămân în continuare fără puncte.

În etapa viitoare, programată marţi, 16 octombrie, se vor juca România - Olanda, Ungaria - Turcia şi Andorra - Estonia.

Clasament grupa D: 1.Olanda 9p (9-1), 2.România 9p (7-0), 3.Ungaria 6p, 4.Turcia 3p, 5.Estonia 0p (0-6), 6.Andorra 0p (0-12)

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close