Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Preliminarii Euro 2012: Anglia învinge la Cardiff, Rusia se împiedică în Armenia

Preliminarii Euro 2012: Anglia învinge la Cardiff, Rusia se împiedică în Armenia

Preliminarii Euro 2012: Anglia învinge la Cardiff, Rusia se împiedică în Armenia
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Mar 2011   •   18:59

Anglia a învins Ţara Galilor cu scorul de 2-0 într-un meci disputat la Cardiff şi care a contat pentru preliminariile Campionatului European din 2012. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Fabio Capello preia şefia grupei G, la egalitate de puncte cu Muntenegru, dar cu un golaveraj mai bun.

În meciul 100 dintre cele două naţionale, Anglia a rezolvat repede problema învingătoarei. Frank Lampard a transformat în minutul 6 un penalty obţinut de Ashley Young, pentru ca Darren Bent să finalizeze simplu o fază iniţiată de Glen Johnson şi continuată excelent de acelaşi Ashley Young la finalul primului sfert de oră al întâlnirii. Cu un avantaj liniştitor, englezii nu au mai forţat, mulţumindu-se să menţină controlul jocului până la sfârşit.

Nu la fel de bine s-a descurcat Rusia, care nu a reuşit decât o remiză albă în deplasarea din Armenia. Echipa pregătită de Dick Advocaat acumulează 10 puncte şi continuă să fie lider în grupa B, însă Irlanda şi Slovacia o pot egala în clasament în cazul în care vor învinge pe Macedonia, respectiv Andora.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close