Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Man. United învinge pe Chelsea, Man. City face primul pas greşit

Premier League: Man. United învinge pe Chelsea, Man. City face primul pas greşit

Premier League: Man. United învinge pe Chelsea, Man. City face primul pas greşit
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    18 Sep 2011   •   20:15

Manchester United a câştigat cu 3-1 derbyul de pe Old Trafford cu Chelsea şi rămâne singura echipă din Premier League cu punctaj maxim după primele cinci etape. 

 
Ramires a ratat prima ocazie a meciului, iar londonezii aveau să regrete şansa irosită în minutul 8, atunci când Smalling, aflat însă în offside, a deschis scorul cu o lovitură de cap din apropiere. O nouă oportunitate uriaşă, a aceluiaşi Ramires, a anunţat golul de 2-0, reuşit de Nani cu un şut senzaţional de la 20 de metri.
 
În ultimul minut al primei reprize, Wayne Rooney a marcat pentru 3-0 şi a devenit cel de-al doilea jucător din istoria Premier League care punctează în fiecare dintre primele cinci meciuri ale campionatului, după Reyes în 2004, spaniolul reuşind această performanţă în tricoul lui Arsenal.
 
Partida s-a relansat imediat după pauză, când Fernando Torres l-a bătut pe conaţionalul său David De Gea cu o execuţie elegantă. Rezultatul a rămas neschimbat până la final, deşi Rooney putea reuşi dubla din penalty, însă atacantul englez a alunecat în momentul şutului, iar Torres şi-a depus candidatura pentru cea mai mare ratare a sezonului, după ce a trimis pe lângă din 6 metri, cu poarta goală.
 
Echipa care pare să fie principala rivală pentru elevii lui Sir Alex Ferguson în această ediţie din Premier League, Manchester City, a făcut primul pas greşit, terminând la egalitate, scor 2-2, la Londra, cu Fulham. Dubla lui Sergio Aguero a asigurat „cetăţenilor” un avantaj liniştitor de două goluri încă din minutul 46, dar gazdele au revenit senzaţional şi au marcat prin Zamora şi Murphy.
 
Cu doi oameni eliminaţi, Charlie Adam şi Martin Skrtel, Liverpool nu a rezistat pe White Hart Lane, acolo unde Tottenham a câştigat cu 4-0. Luca Modric, Jermaine Defoe şi Emanuel Adebayor, de două ori, au înscris pentru echipa lui Harry Redknapp, care administrează „cormoranilor” a doua înfrângere consecutivă.
 
Într-un alt meci desfăşurat duminică, Sunderland a reuşit prima victorie din acest sezon, 4-0 acasă cu Stoke City. 
 
Rezultate Premier League, Etapa a 5-a
 
Tottenham - Liverpool 4-0
Fulham - Manchester City 2-2
Sunderland - Stoke City 4-0
Manchester United - Chelsea 3-1

 

×
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close